Kerstpakketten

Voor de beste, mooiste en lekkerste cadeaus ben je bij de Wereldwinkel, dé fairtrade speciaalzaak van Aalsmeer, aan het juiste adres. Maar je kunt bij de Wereldwinkel ook de mooiste geschenkpakketten bestellen.

 

Regel jij het kerstpakket dit jaar? Wij helpen je graag. Of je nu een of een heleboel mensen te verrassen hebt, wij zorgen voor een pakket op maat. 

 

Met de keuze voor een fairtrade geschenkpakket geef je niet alleen iets moois aan de mensen om je heen, maar geef je ook iets terug aan de producenten van deze cadeaus. De makers krijgen door de verkoop van hun producten namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Door hun kinderen naar school te sturen, een nieuw huis te bouwen of hun bedrijf verder te ontwikkelen. Is dat geen mooie kerstgedachte? 

 

Er is keuze uit cadeaus en lekkernijen uit alle delen van de wereld. Van de populaire Tony’s Chocoloney chocoladereep met cacao uit Ghana tot heerlijke wijn uit Argentinië en van prachtig Tunesisch aardewerk tot een stoere shopper uit India. Kies voor een kant en klaar pakket of stel zelf een pakket samen. Levering van een fairtrade product als toevoeging aan uw pakket is uiteraard ook mogelijk. 

 

Bel voor meer informatie of een afspraak naar Karin de Veij, 06-83655115. 

Vanwege de wereldwijde lockdowns en leveringsproblemen was het dit jaar niet mogelijk de gebruikelijke kerstfolder samen te stellen. Hieronder vind je de kerstfolder van 2020 ter inspiratie. 

Kerstfolder 2020
Klik hier voor de kerstfolder van 2020
Fairforward kerstfolder 2020.pdf
Adobe Acrobat document 3.9 MB

 

Verkoop op locatie

Ook kunt u ons uitnodigen voor de kerstmarkt op uw bedrijf. Wij denken mee en hebben ruime ervaring in het organiseren en verkopen op locatie en zijn op alle dagen beschikbaar ook in de avonduren.