Kerstpakketten

Voor de beste, mooiste en lekkerste cadeaus bent u bij de Wereldwinkel, dé fairtrade speciaalzaak van Aalsmeer, aan het juiste adres. Maar u kunt bij de Wereldwinkel ook de mooiste geschenkpakketten bestellen. U kunt bij ons terecht voor alle gewenste aantallen. In een mand, tas of doos. Voor elke beurs en voor ieder wat wils. 

 

Verwenmoment – Werelds koken – Tijd voor thee – Een goed begin Vegan  - Koffiemoment - Gezellig groen – Glutenvrij

Zero waste – Klassiek -  Lunchtijd - Borreltijd – Heerlijk avondje

Bedankt – Chocola - Bio

 

Er is keuze uit cadeaus en lekkernijen uit alle delen van de wereld. Van de populaire Tony’s Chocoloney chocoladereep met cacao uit Ghana tot heerlijke wijn uit Argentinië en van prachtig Tunesisch aardewerk tot een stoere shopper uit India. Wij helpen graag een mooi pakket samen te stellen. Levering van een fairtrade product als toevoeging aan uw pakket is uiteraard ook mogelijk. 

 

Bel voor meer informatie of een afspraak naar Karin de Veij, 06-83655115 of stuur een mail met uw wensen naar wereldwinkel@live.nl

 

Met de keuze voor een fairtrade geschenkpakket geeft u niet alleen iets moois aan de mensen om je heen, maar geeft u ook iets terug aan de producenten van deze cadeaus. De makers krijgen door de verkoop van hun producten namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Door hun kinderen naar school te sturen, een nieuw huis te bouwen of hun bedrijf verder te ontwikkelen.
Is dat geen mooie kerstgedachte? 

Download hier het assortiment fairtrade levensmiddelen van onze leverancier Fairtrade Original. Dit is maar een deel van ons assortiment. In onze winkel hebben we veel meer.
Assortiment Fairtrade Original 2023.pdf
Adobe Acrobat document 7.0 MB

Verkoop op locatie

Ook kunt u ons uitnodigen voor de kerstmarkt op uw bedrijf. Wij denken mee en hebben ruime ervaring in het organiseren en verkopen op locatie en zijn op alle dagen beschikbaar ook in de avonduren.