Op zoek naar fairtrade chocolade, koffie, suiker, thee of wijn?

Op zoek naar een doos chocolade, koffie, suiker, thee of wijn? Die kunt u hieronder bestellen. Bestel per doos en pas de aantallen aan in het winkelmandje. Vul uw gegevens in en verstuur de bestelling. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact met u op.

   

Bestellingen kunt u afhalen in de winkel. Bestellingen boven de € 50,00 worden op verzoek gratis bezorgd in de regio Aalsmeer. Woont u niet in de buurt dan kunnen wij in overleg uw bestelling ook per DHL verzenden. 

 

Bij uw bestelling ontvangt u een factuur die binnen 14 dagen moet worden voldaan. 

 

Fairtrade Webshop

Of winkel online via www.fairtradewebshop.nl. Hier vindt u ons hele assortiment levensmiddelen en een bescheiden deel van onze cadeauartikelen en wenskaarten. Laat het thuisbezorgen via PostNL of kies voor afhalen (zonder extra kosten) bij ons in de winkel. Van harte aanbevolen!

 

 

Steeds meer bedrijven kiezen met smaak en overtuiging voor eerlijk en duurzaam geproduceerde producten. Want door te kiezen voor Fairtrade koffie drinkt u niet alleen heerlijke koffie, maar draagt u ook daadwerkelijk bij aan duurzame ontwikkeling waardoor boeren kunnen investeren in een kwaliteitsproduct en in een betere toekomst. Wist u dat een bedrijf met honderd koffiedrinkers twee koffieboeren en hun gezinnen kan voorzien van een jaarinkomen?