Fairtrade Webshop

Winkel online via www.fairtradewebshop.nl. Hier vindt u ons hele assortiment levensmiddelen en een bescheiden deel van onze cadeauartikelen en wenskaarten. Laat het thuisbezorgen via PostNL of kies voor afhalen (zonder extra kosten) bij het afhaalpunt in de Wereldwinkel. Van harte aanbevolen!

 

Afhaalpunt drie middagen per week geopend

Het afhaalpunt in de Wereldwinkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Bij het afhaalpunt kunt u per pin betalen en uw bestelling ophalen.

Wij willen u vragen de volgende regels in acht te nemen. 

- Blijf thuis bij klachten

- Kom alleen

- Houd 1,5 meter afstand

- Draag een mondkapje

 

Woont u in de regio Aalsmeer en wilt of kunt u niet naar de winkel komen? Dan brengen we de bestelling bij u thuis. Voor betaling kunt u kiezen voor een Tikkie of een factuur die via de bank betaald kan worden. 

 

Grootverbruik Webshop

Voor een of meerdere dozen koffie, thee, wijn, chocolade of suiker bent u hier aan het juiste adres. 

 

- Bestel de gewenste artikelen en pas de aantallen aan in het winkelmandje.

- Vul uw gegevens in en verstuur de bestelling.

 

Zodra uw bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact met u op.

   

Bestellingen kunt u afhalen in de winkel. Bestellingen boven de € 50,00 worden op verzoek gratis bezorgd in de regio Aalsmeer. Woont u niet in de buurt dan kunnen wij in overleg uw bestelling ook per DHL verzenden. 

 

Bij uw bestelling ontvangt u een factuur die binnen 14 dagen moet worden voldaan. 

 

 

Steeds meer bedrijven kiezen met smaak en overtuiging voor eerlijk en duurzaam geproduceerde producten. Want door te kiezen voor Fairtrade koffie drinkt u niet alleen heerlijke koffie, maar draagt u ook daadwerkelijk bij aan duurzame ontwikkeling waardoor boeren kunnen investeren in een kwaliteitsproduct en in een betere toekomst. Wist u dat een bedrijf met honderd koffiedrinkers twee koffieboeren en hun gezinnen kan voorzien van een jaarinkomen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Stuur dan een mailtje of bel naar Karin de Veij, tel.: 06-83655115.